Rare! Ford Capri 2600 Gt! | BOLL - Resine polyester 1 kilo + catalyseur + fibre de verre tissé, auto | Live GMAT Course
Zello

Zello (Loudtalks) 1.31

Internetbellen in de stijl van walkie-talkies

VOOR

  • Beschikbaar op meerdere toestellen
  • Snel en effectief communicatiemiddel

TEGEN

  • Inloggen duurt lang

Excellent
9

Loudtalks is een walkie-talkie voor je computer en diverse mobiele telefoons. Met de software onderhoudt je contact met vrienden die ook beschikken over Loudtalks. Eén druk op de knop is voldoende om een verbinding te openen, zoals je dat doet met de klankkastjes van vroeger. Het authentieke kraakje in de connectie is wél verdwenen. Loudtalks ondersteunt het aanmaken van kanalen, zodat je één bericht snel naar verschillende mensen tegelijk stuurt (tot wel 100 personen).

Met de komst van snel internet en platform-onafhankelijke communicatiesoftware staan digitale lijnen volledig -en altijd- open. Zo praat je via een pc met andere pc-gebruikers of zelfs met mensen die de mobiele versie van de software hebben geïnstalleerd. We zijn inmiddels vrij gewend geraakt aan diensten als Skype en deze software is vergelijkbaar, maar minder dynamisch. Loudtalks is echter klein, licht en het aanmaken van een account bij de dienst is eenvoudig.

Het grote verschil met internetbellen ligt hem in de pauzes tussen 'gesprekken'. Je praat indirect met elkaar, omdat je een stembericht verstuurt en dan wacht op de respons van de ander. Loudtalks is dus meer een vorm van chatten, die dankzij de snelheid effectief blijkt. Op de pc open je een lijn door op F7 te drukken of de groene knop aan te klikken. Mobiele gebruikers houden een grote knop ingedrukt en wachten op een geluidje om iets in te spreken.

Loudtalks is door de walkie-talkie stijl perfect voor korte berichtjes naar vrienden die de software gebruiken. Je kan de dienst vergelijken met het klassieke stembericht in software als ICQ maar dankzij de vele beschikbare toestellen doet Loudtalks dienst als leuke en functionele digitale walkie-talkie. Wij waren aangenaam verrast door de fijne geluidskwaliteit en snelheid van berichten.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor blackberry

Meer
Zello

Download

Zello (Loudtalks) 1.31

Beoordelingen about Zello

  • door Anonymous

    Loutalks = GEWELDIG!.
    Proffesioneel programma, maakt van je telefoon een portofoon zonder de telefoon functie te...   Meer

Promotie×