Splenschrnke | 2011 Air Jordan 7 Bordeaux, Size 10.5 (bred,royal,shadow) 1 2 3 3 5 6 7 8 9 10 | Young Black Jack Sub Indo Batch Eps 1-12 Lengkap
Touch (PingChat!)

Touch (PingChat!) voor BlackBerry 3.0.3

Gratis chatten tussen BlackBerrry, iPhone en Android telefoons

VOOR

  • Eenvoudig ID aanmaken
  • Eenvoudig contacten toevoegen
  • Groepchat ook ondersteund

TEGEN

  • Veiligheid contactgegevens
  • Reclame in menu
  • Weinig functies in deze versie

Goed
7

Met Touch (voorheen PingChat!) stuur je gratis en voor niets razendsnel berichten naar vrienden met een BlackBerry, Android, iPhone of iPod. Het gaat hierbij niet alleen om tekst, maar je verstuurt met hetzelfde gemak een foto.

De eerste stap, het aanmaken van je eigen Touch ID, is opmerkelijk eenvoudig; je hebt zelfs geen wachtwoord nodig. Ook voeg je ontzettend eenvoudig contacten toe: na het invoeren van het ID van een vriend staat deze namelijk meteen in je lijst. Hierna ben je klaar om te pingen: je hoeft met Touch helemaal niet te wachten op een acceptatie! Berichtjes verschijnen als gekleurde tekstballonnetjes in een overzichtelijk chat-venster: blauw voor verzonden en groen voor ontvangen berichten.

Touch onderscheidde zich door de eenvoud van het toevoegen van media-bestanden aan de pings. Helaas verstuur je vanaf deze versie geen door jouw opgenomen stem- of videobericht meer. Wij vragen ons op de redactie af waarom Touch al deze functies uit de software heeft gestript. Daarom daalt de software dan ook een punt in waardering van onze zijde.

De openheid van Touch brengt ook twijfel over de veiligheid van de app. Stel dat jij toevallig correct gokt dat wij met het ID 'softonic_nl' pingen. Stuur je ons dan een fan/hate-berichtje, dan kan je er zeker van zijn dat wij die ontvangen.

Download Touch en je brengt de eenvoud van chatten met je mobieltje naar nieuwe hoogten. In een oogwenk gaan de berichten heen en weer, zelfs als ze wat zwaardere mediabestanden bevatten. Besef echter wel te allen tijde dat het om een zeer open applicatie gaat, want in principe kan iedere Touch-gebruiker je toevoegen als vriend.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor blackberry

Meer
Touch (PingChat!)

Download

Touch (PingChat!) voor BlackBerry 3.0.3

Beoordelingen about Touch (PingChat!)

Promotie×