Lethal Weapon S03E06 WEBRip HamsterStudio Org avi | Examples | Spectacles
WeChat

WeChat 3.6

Chatprogramma in de stijl van WhatsApp

VOOR

  • Inclusief groepsgesprekken
  • Videogesprekken in HD
  • Vrienden uitnodigen met QR-codes

TEGEN

  • Te veel meldingen
  • Geen video in groepen

Goed
7

WeChat is een gratis messaging-app in de stijl van WhatsApp met videogesprekken, uitnodigingen via QR-codes en een paar andere interessante functies.

WeChat werkt op verschillende platforms tegelijkertijd en verstuurt tekstberichten, videoberichten, afbeeldingen, video's en locatiegegevens. Ook kun je gratis HD-videogesprekken voeren, je berichten veilig opslaan en worden je gesprekken niet onderbroken door opdringerige reclames. WeChat ondersteunt bovendien video-opnamen, het synchroniseren van contactpersonen en gps.

De interface van WeChat voelt vertrouwd aan voor iedereen die ooit WhatsApp heeft gebruikt. Aan de onderkant van het scherm vind je de opties Chats, Contacts, Social en Settings. Nieuwe meldingen worden weergegeven in je WeChat-tijdlijn. De app beschikt ook over een interessante real time Live Chat-functie voor groepen en je kunt mensen uitnodigen om te chatten met behulp van QR-codes. WeChat slaat ook je chatgeschiedenis op zodat je hier wanneer je maar wilt in kunt zoeken.

Verder is WeChat echter gewoon een alternatief voor Facetime/WhatsApp dat niets nieuws biedt. De ontwikkelaar is gevestigd in China en de app is dan ook veel populairder in Azië dan in de rest van de wereld.

WeChat is een interessant chatprogramma in de stijl van WhatsApp dat een beetje overweldigend kan zijn wat meldingen betreft, maar het is een interessant alternatief voor WhatsApp.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor blackberry

Meer

Beoordelingen about WeChat

Promotie×